Hop til indhold
DANMARKS DOMSTOLE
- FOR RET OG RETFÆRDIGHED

Digitale retssale 

Der er mulighed for at køre en sag digitalt i alle vores retssale, men mulighederne for at forevise bilag og afspille film og lyd er forskellige.
 

Tilslutningsmuligheder og styring af fremvisning

I de fleste af retssalene, vil du kunne tilslutte med et HDMI-stik, som også er det mest almindelige i nyere pc’er, og VGA-stik, hvis din pc er ældre. Har du en iPad eller anden tablet, som du ønsker at vise noget fra, skal du huske at medbringe en adapter.

Da tilslutningsmulighederne er forskellige anbefaler vi, at du tjekker op på det udstyr du har og den retssal, som du skal være i, før du tager af sted til retten.

 

 

Fra et panel på dommerpulten styres det, fra hvilken tilslutning, der vises på skærmene. Men sidder du og arbejder på noget, som ikke skal vises på skærmene, bør du frakoble dit udstyr.

 

Oversigt over AV-udstyr

Retssal

Storskærm

/lærred

Skærme ved pult

Tilslutning

Video3

Afspilning af lyd

A – Tinghuset

X

 

HDMI/VGA

X

Via Video3

B – Tinghuset

X

 

HDMI

 

Via skærmens højtalere

C – Tinghuset

X

 

HDMI

 

Via skærmens højtalere

D – Tinghuset

X

 

HDMI

 

Via skærmens højtalere

E – Domhuset

 

X

HDMI/VGA

 

Via ekstra højtalere + adapter

F – Domhuset

 

X

HDMI/VGA

 

Via ekstra højtalere + adapter

G – Domhuset

X

 X

HDMI/VGA

X

Via Video3

H – Domhuset

 

X

VGA

 

Via ekstra højtalere + adapter

K – Domhuset

 

X

HDMI

 

Via skærmenes højtaler

L – Grenaa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domhuset

I retssalene på Domhuset, Nørregade 1, er der i alle retssale integreret udstyr til at fremvise bilag, mv. på skærme ved parternes pladser. I retssal G er der ligeledes mulighed for at fremvise bilag på storskærme og afhøre vidner via Video3. Tilslutningsmulighederne er dog lidt forskellige fra retssal til retssal, som det fremgår af skemaet.

 

Tinghuset

I retssal A på Tinghuset, Møllestræde 8, er integreret udstyr til at fremvise bilag, mv. på to storskærme. Der er ligeledes mulighed for at afhøre vidner via Video3.

I retssal B, C og D på Tinghuset, Møllestræde 8, er det muligt at fremvise bilag, mv. på en mobil fjernsynsskærm.

 

Afdelingskontoret i Grenaa

I retssalen ved afdelingskontoret i Grenaa er der ikke udstyr til at fremvise bilag, mv. Det vil dog stadig være muligt at køre en sag digitalt, hvis der ikke skal fremvises film. Bilag kan forevises på skærm fremfor papir.

 

Hvis det ikke virker

Du er velkommen til at henvende dig i receptionen og spørge om hjælp eller ringe til retten på: 99 68 86 00 og trykke 4 for personlig betjening.

Til top Sidst opdateret: 06-04-2018 
Retten i RandersseperatorNørregade 1seperator8900 Randers C.seperatorTelefon: 99688600seperatorEmail: randers@domstol.dk