16 okt 2020

Retten i Helsingør

Begrænset adgang til sagen om skuddrabet på Rungsted Strandvej

Begrænset adgang for tilhørere til nævningesag i oktober og november

På grund af rettens lokaleforhold og sundhedsforholdene som følge af Covid-19 situationen er der meget begrænset adgang for tilhørere til nævningesagen vedrørende skuddrabet på Rungsted Strandvej i april 2019.

Retten har besluttet, at der som udgangspunkt kun vil være adgang for 1 pårørende til hver af de 8 tiltalte, 2 pårørende til den afdøde og 3 pressefolk. Den resterende plads i retssalen skal anvendes af rettens medlemmer og personale, sagens parter, forsvarerne samt politi- og vagtpersonale.

De tilhørere, der ikke kan/må være i retssalen, må ikke opholde sig i retsbygningen, men vil blive bedt om at forlade denne. Retten forventer derfor, at sagen ikke vil påvirke rettens øvrige kunder.