Gå til sidens indhold

Retten i Helsingør

07 okt 2021

Retten i Helsingør

Erhvervspraktik for 8., 9. og 10. klasse i uge 5 og 45

Retten i Helsingør tilbyder erhvervspraktik for elever i folkeskolens 8., 9. og 10. klasse i ugerne 5 og 45.

Under dit praktikophold vil du følge arbejdet i alle rettens afdelinger. Du vil overvære forskellige retsmøder og få mulighed for at tale med rettens dommere om de sager, som du skal overvære. Hvis det er muligt, vil vi desuden besøge Helsingør Arrest sammen med erhvervspraktikanterne.

 

Sidste frist for ansøgninger til erhvervspraktik i uge 45 er fredag den 22. oktober 2021.

 

Hvis du ønsker at komme i erhvervspraktik ved Retten i Helsingør, så send en mail til Anne Drud – ann@domstol.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, og hvorfor du har lyst til at komme i praktik i retten.