Gå til sidens indhold

Retten i Herning

20 nov 2017

Retten i Herning

42-årig kvinde fra Herning straffet for vold

En 42-årig kvinde fra Herning var tiltalt for to tilfælde af vold. I det ene tilfælde var hun bl.a. tiltalt for på værtshuset Don Quijote i Herning at være gået ind og uden videre taget fat i en anden kvindes hår med den følge, at den anden kvinde faldt ned på gulvet og slog sit hoved. I det andet tilfælde var kvinden tiltalt for i sit private hjem under en sammenkomst at have taget fat i en anden kvindes arm, spændt ben for hende, hvorefter tiltalte, da kvinden lå på gulvet, slog hendes hoved flere gange ned i fliserne.
 
Den 42-årig kvinde forklarede i retten, at hun ikke havde nogen klar erindring om de to episoder.
 
Retten dømte kvinden og lagde vægt på de to forurettede kvinders forklaringer, som blev støttet af både andre vidner og den lægeattest, som efter episoderne blev lavet på dem begge. Straffen blev fastsat til fængsel i 50 dage. Straffen blev gjort betinget af, at kvinden udførte samfundstjeneste i 60 timer.
 
Den 42-årig kvinde modtog dommen.
SS 99-2712/2017