Gå til sidens indhold

Retten i Herning

29 sep 2017

Retten i Herning

23-årig straffet med 5 års fængsel for narkohandel

SS 99-2759/2017
 
En 23-årig mand fra Vildbjerg blev ved Retten i Herning straffet med 5 års fængsel for i en toårig periode forud for den 7. juni 2017 at have opbevaret og solgt større mængder kokain, MDMA og hash. Sagen kom frem, da politiet efter et tip ransagede mandens hjem og bil, hvor man fandt både narkotika og et større pengebeløb. Manden erkendte at have besiddet narkotika med henblik på videresalg men nægtede, at de store pengebeløb, som politiet fandt, stammede fra handel med Kokain og MDMA. I stedet forklarede manden, at pengene stammede fra hash-salg. Om baggrunden for, at manden havde narkotika på bopælen forklarede han, at en bagmand i Århus havde presset ham til at sælge kokain og MDMA, da han ville bringe samarbejdet om hash-salg til ophør. Retten tilsidesatte mandens forklaring som utroværdig og fandt det bevist, at pengene stammede fra salg af både kokain, MDMA og hash. Retten konfiskerede endvidere et beløb på 298.736,50 kr. hos manden.

Manden udbad sig betænkningstid med hensyn til anke.