27 apr 2020

Retten i Herning

Nævningesag om manddrab

Nævningesag om manddrab ved Skjern.

 
Sagsnummer: SS 99-5524/2019
 
Sagen og dennes behandling ved retten kort fortalt
Nævningesag, hvor to mænd på 33 og 39 år er tiltalt for manddrab på en 47-årig mand i et eng- og markområde omkring Skjern Å, påbegyndes på onsdag den 29. april 2020 kl. 9.00. Sagen afvikles over 14 retsdage i retssal A.
 
Særlige tiltag på grund af de sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med COVID-19
Retten gør opmærksom på, at det på grund af risikoen for smitte med COVID-19 er nødvendigt at begrænse antallet af tilhørere til sagen. I retssalen vil der ud over pårørende være plads til 4 journalister, som vil blive tildelt adgang i den rækkefølge, som de henvender sig til retten. Herudover vil der være op til 14 pladser, herunder til journalister der ikke kan få plads i retssal A, i en retssal, hvortil lyd fra retssagen bliver transmitteret. Disse pladser bliver tildelt til de tilhørere, som først møder frem den pågældende dag. De, som ikke får en plads, kan ikke overvære sagen eller opholde sig i retsbygningen.