Gå til sidens indhold

Retten i Hjørring

16 nov 2020

Retten i Hjørring

Retten i Hjørring er atter åben for hele retskredsens borgere

Fredag den 13. november blev grænserne mellem de syv ellers nedlukkede kommuner genåbnet. Det betyder, at retten har mulighed for at gennemføre flere sager end tidligere udmeldt.

Civil- og strafferetten
Udsatte retsmøder vil blive gennemgået så hurtigt som muligt med henblik på berammelse.

Fogedretten
Alle møder i Hjørring gennemføres, uanset hvor du bor. Der henstilles fortsat til, at alle rekvirenter så vidt muligt møder pr. telefon.

Er du indkaldt til at møde i Frederikshavn en tirsdag mellem kl. 10 og 12, gennemføres mødet, uanset hvor du bor. Er du indkaldt til at møde udenfor dette tidsrum, vil mødet blive aflyst og omberammet. Du modtager ikke besked fra retten, før sagen berammes på ny.

Bitingstedet i Aabybro er fortsat lukket ned. Alle møder aflyses og omberammes. Du modtager ikke besked fra retten, før sagen berammes på ny.

Tvangsauktioner er berammet på ny.

Skifteretten
Er du allerede indkaldt til et telefonmøde, vil mødet blive fastholdt som et telefonmøde.

Nogle møder kræver dog fremmøde, og du skal derfor møde op, hvis du bliver indkaldt. Sager med advokater, som ikke bor i vores retskreds, vil blive vurderet individuelt.

Notarialforretninger
Notarialforretninger i Hjørring gennemføres, hvis du bor i vores retskreds.

Notarialforretninger i Frederikshavn gennemføres, dog med ændrede træffetider. Til og med den 26. november 2020 har notaren i Frederikshavn træffetid hver torsdag fra kl. 15.00 - 17.00. Du skal ringe til retten på 9968 5600 for at bestille en tid. Fra den 4. december 2020 har notaren i Frederikshavn sædvanlige træffetider, og der skal igen bestilles tid via bookingsystemet.

Gå til notarbooking

Der foretages ingen notarialforretninger på vores bitingsted i Aabybro.

Er du i tvivl, om du skal møde, skal du kontakte retten.
Kontaktoplysninger til Retten i Hjørring

Se i øvrigt rettens forholdsregler til dig, der skal møde i retten.