06 jan 2021

Retten i Holbæk

Covid-19

På baggrund af udmeldingerne på pressemødet i Statsministeriet tirsdag den 5. januar 2021 kl. 15, har retten besluttet at gennemgå alle sager med henblik på vurdering af, om sagerne sikkerhedsmæssigt kan gennemføres.

Det drejer sig foreløbigt om sager, der forventes afviklet ved en hovedforhandling eller et retsmøde i perioden den 7. januar – 17. januar 2021.

Hvis du er indkaldt til at møde i retten i denne periode, skal du som udgangspunkt møde. Du vil få direkte besked via e-boks eller telefonisk, hvis mødet er aflyst.

Notarialkunder opfordres til at overveje, om notarbekræftelse af dokumenter kan afvente til efter den 17. januar 2021. Personer, der ønsker at få bekræftet et testamente bør overveje muligheden for indtil videre at få testamentet bekræftet af vidner.