Gå til sidens indhold

Retten i Holbæk

Retten i Holbæk

Covid-19 foranstaltninger ved Retten i Holbæk.

Afvikling af fysiske retsmøder er tilrettelagt således, at dette kan ske sundhedsmæssigt forsvarligt og i overensstemmelse med de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Fra den 1. februar 2022 kategoriseres COVID-19 ikke længere som en samfundskritisk sygdom, og stort set alle COVID-19 restriktioner ophæves fra og med denne dato.

Coronapas og test

Ophævelse af restriktioner betyder blandt andet, at Retten i Holbæk fra den 1. februar 2022 ikke længere kræver forevisning af coronapas eller opfordring til test inden fremmøde.

Mundbind

Kravet om mundbind i det offentlige rum er ophævet, og der skal derfor som udgangspunkt ikke bæres mundbind eller visir ved Retten i Holbæk.

Der kan dog være konkrete omstændigheder, der tilsiger, at retten kan opretholde kravet om mundbind i visse situationer.

Retningslinjer for adfærd og hygiejne 

Hvis du er smittet eller har symptomer på COVID-19, må du ikke møde i retten. Det gælder også, hvis det kun er milde symptomer, eller du er konstateret smittet uden at have symptomer. Læs om symptomerne her.

Husk at kontakte retten og melde afbud. Hvis du er indkaldt til et retsmøde, skal du fremsende lægeerklæring til retten for, at det er lovligt forfald. Læs mere om retningslinjer her. 

Sidst opdateret: 08. februar 2022