Gå til sidens indhold

Retten i Kolding

19 okt 2020

Retten i Kolding

Domstolene sætter fokus på brugerne

Danmarks Domstole inviterer brugere til at svare på spørgsmål om, hvordan de har oplevet forløbet ved domstolene.

I uge 43 til 45 sender Danmarks Domstole spørgeskemaer ud til brugere af retten, som har fået afsluttet eller næsten afsluttet et retsforløb i perioden. Spørgeskemaet er en del af en større brugerundersøgelse. Det indgår i arbejdet med domstolenes mål om at skabe endnu mere værdi for det danske samfund ved at øge sit fokus på brugerne af retten.

”Jeg håber, at rigtigt mange af vores brugere vil tage sig tid til at svare på spørgsmålene. Gennem deres svar får vi vigtig viden om, hvor i forløbet vi gør det godt, og hvor der kan ske forbedringer. Det hjælper os til at udvikle Danmarks Domstole og skabe bedre forløb for brugerne af retten,” siger Domstolsstyrelsens chef for udvikling og organisation Louise Lee Leth.

Spørgeskemaet sendes til brugere, som har været en del af et retsforløb fx som parter, advokater og anklagere. Brugere ved alle sagsområder og retter indgår i undersøgelsen.

Spørgeskemaundersøgelsen vil blive fulgt op af interviews med brugere af retten. Interviewene vil dykke ned i de dele af forløbet, som spørgeskemaundersøgelsen udpeger som de mest centrale.