Gå til sidens indhold

Retten i Lyngby

08 apr 2021

Retten i Lyngby

Notarialforretninger uden tidsbestilling fra mandag den 12. april 2021

Retten åbner på ny for notarialforretninger uden tidsbestilling fra mandag den 12. april 2021

Fra mandag den 12. april 2021 skal der ikke bestilles tid til notarialforretninger. Der er åbent for notarkunder i hele rettens åbningstid, det vil sige mandag - fredag fra kl. 8.30 til 15.00.

Kunder til notaren skal trække et nummer i receptionen.

Der er for tiden af sundhedsmæssige årsager begrænset mulighed for at vente i retsbygningen. Efter man har trukket et nummer, kan man gå uden for og vente uden for retsbygningen, hvor man på nummerviseren ved rettens hovedindgang fra parkeringspladsen kan se, hvilket nummer notaren er kommet til.

Retten foretrækker betaling med dankort eller MobilePay.

Retten opfordrer til, at man lader sig teste senest 72 timer før, at man skal møde hos notaren. Læs mere her.

Husk at holde god afstand til andre fremmødte. Det er ikke tilladt at møde op, hvis man udviser symptomer på at være smittet med Covid-19. Læs mere herom på coronasmitte.dk og Sundhedsstyrelsens hjemmeside. Notaren har ret til at afvise personer, der udviser sådanne symptomer.

Personlig henvendelse om notarforretning skal ske til receptionen ved Retten i Lyngby, Lyngby Hovedgade 96, 2800 Kgs. Lyngby.

Telefonisk henvendelse kan ske til tlf. 99 68 48 00. 

Domstolsstyrelsen har udarbejdet en vejledning om, at testamenter kan oprettes som vidnetestamenter. Læs vejledningen her. Et vidnetestamente kan, hvis det ønskes, efterfølgende bekræftes over for notaren.

Læs mere om notarialforretninger her.

(Opdateret 17. juni 2021)