10 jun 2021

Retten i Næstved

Delvis nedlukning af skifteretten som følge af Covid-19

Covid-19 tilfælde ved Retten i Næstved

Retten i Næstved har desværre fra i dag været nødt til delvis at lukke skifteretten som følge af Covid-19

En medarbejder i skifteretten blev i lørdags smittet med Covid-19 og har været i nær kontakt med mange medarbejdere og borgere i de følgende dage. Medarbejderen blev konstateret Covid-19 positiv i går aftes. Alle borgere som medarbejderen har været i kontakt med, er eller er ved at blive underrettet. De borgere, der har været i nær kontakt, som er i en afstand mindre end to meter i mere end 15 minutter, skal gå i isolation. Andre kan nøjes med at lade sig teste. Se nærmere: https://www.sst.dk/da/corona/hvis-du-har-symptomer_-er-syg-eller-smittet/naere-kontakter

Skifteretten arbejder hjemmefra til og med onsdag den 16. juni. Det betyder, at dødsboer behandles som sædvanligt. Det samme gælder som udgangspunkt for sager om tvangsopløsning. Skulle behandlingen af din sag mod forventning blive udskudt, vil du blive kontakte direkte af Skifteretten. Møderne i sager om gældssanering, ægtefælleskifte og konkurs, der skulle være afholdt inden d. 17. juni 2021, bliver flyttet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Skifteretten på skifte.nae@domstol.dk , hvis du har spørgsmål.

Der vil blive aflyst flere andre sager på tværs af rettens afdelinger. Alle parter vi få særskilt besked. Der er syv jurister og en del kontormedarbejdere i isolation til tirsdag og skal afvente resultat af test onsdag, inden de igen kan møde på arbejde.