Gå til sidens indhold

Retten i Næstved

17 feb 2022

Retten i Næstved

Retten i Næstved ser frem til, at coronasituationen normaliseres

Medarbejdere og lægdommere skal fra den 1. februar 2022 ikke længere vise coronapas. Det ændrer ikke ved, at man skal blive hjemme og blive testet, hvis man har symptomer. Der vil fortsat være mulighed for at spritte hænder, ligesom vi opfordrer til at holde afstand.

Rets- og mødelokalers indretning
Som følge af sundhedsmyndighedernes opfordring til at vi fortsat skal holde afstand, er det stadig i en periode begrænset, hvor mange personer der må opholde sig i retssale, mødelokaler og venteområder, ligesom vi foreløbig opretholder brug af plexiglas i retssale og mødelokaler.

Der vil være håndsprit i alle rets- og mødelokaler, ligesom der er mulighed for at rengøre bordet, som man skal sidde ved, både før og efter benyttelsen.

Alle i rets- og mødelokaler skal følge retsformandens og mødelederens anvisninger.