Gå til sidens indhold

Retten i Nykøbing Falster

02 dec 2021

Retten i Nykøbing F.

Retten følger fortsat sundhedsmyndighedernes anbefalinger

Retten følger fortsat sundhedsmyndighedernes anbefalinger til forebyggelse af Covid-19 smittespredning

COVID-19 har igen status som en samfundskritisk sygdom.

Brugere og ansatte skal fortsat kunne færdes trygt i retterne, og for at undgå smittespredning vil sagsafviklingen derfor fortsat ske under hensyn til sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger og råd om smitteforebyggelse.  Alle, der kommer i retten, skal således følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at holde afstand til personer, hvor det er muligt, ligesom man skal følge rettens anvisninger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd. Det betyder blandt andet, at man skal spritte hænder ved indgangen til retten:

Domstolenes krisestab anbefaler bl.a. at:

  • Der holdes afstand, når det er muligt, og at man spritter hænder ved indgang til retten.
  • Alle brugere fortsat lader sig teste for COVID-19, inden de skal møde i retten.