Gå til sidens indhold

Retten i Nykøbing Falster

16 mar 2022

Retten i Nykøbing F.

Dom i nævningesag om vold mv

Frifindelse for blandt andet voldtægtsforsøg og frihedsberøvelse men dømt for vold

Et enigt nævningeting ved Retten i Nykøbing Falster har den 15. marts 2022 fundet en 55-årig mand skyldig ved i perioden fra den 5. september til den 7. september 2020 på sin bopæl at have udsat en kvinde for vold ved blandt andet slag og spark. Manden var tillige tiltalt for i samme periode at have udsat kvinden for voldtægtsforsøg, frihedsberøvelse og vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter men blev frifundet herfor. Manden blev tillige dømt for hærværk, ulovlig indtrængen og fornærmelig tiltale mod personer i offentlig tjeneste.

Manden, der blev straffet med fængsel i 8 måneder, modtog dommen og blev løsladt efter at have været varetægtsfængslet i en længere periode.