22 apr 2020

Retten i Randers

Retten genåbner med behandling af retsmøder fra den 27. april 2020

Retten i Randers lukkede ned den 13. marts 2020 for at undgå spredning af Coronavirus, og retten har siden kun behandlet sager med fysisk fremmøde, hvis der har været tale om kritiske sager.

Retsmøderne skal gennemføres under overholdelse af sundhedsmyndighedernes krav. Der vil derfor for hver enkelt sag blive taget stilling til, om den kan gennemføres sundhedsmæssigt forsvarligt. Parter mv. vil få besked fra retten, hvis en sag ikke gennemføres. Det er derfor ikke nødvendigt at kontakte retten for at høre, om en sag gennemføres.

Der vil være håndsprit ved indgangen til retsbygningen, udenfor retslokalerne og i retslokalerne. Der opfordres til at bruge håndspritten ved indgangen til retsbygningen, når man går ind i et retslokale, og når man går ud af et retslokale.

Adgangen til retslokalerne for andre end sagens deltagere vil blive begrænset for at overholde sundhedsmyndighedernes afstandskrav.

Du kan læse den samlede plan for genåbningen af domstolene her.