Gå til sidens indhold

Retten i Randers

01 nov 2022

Retten i Randers

Energibesparende tiltag ved Retten i Randers

Regeringen har besluttet at spare på energien på tværs af hele den offentlige sektor ved at sænke opvarmningen til 19 grader, slukning af unødvendig belysning samt forkortelse af fyringssæsonen og reduktion af driftstid for varme og ventilation.

Bygningsstyrelsen er i den forbindelse kommet med en række tiltag. For nærmere information om de konkret tiltag henvises til følgende link https://sparenergi.dk/erhverv/sparerad-pa-arbejdspladsen

Retten i Randers følger Bygningsstyrelsens anbefalinger.

Konkret betyder det, at opvarmningen i lokalerne i Retten i Randers nedsættes til 19 grader, hvorfor vi opfordrer rettens brugere til at tilpasse påklædningen herefter. Al unødvendig belysning vil ligeledes blive slukket.