21 sep 2020

Retten i Sønderborg

Vigtigt nyt vedrørende Covid-19

Udviklingen i Covid-19 i Danmark giver desværre anledning til bekymring. Retten er derfor desværre nødsaget til at iværksætte tiltag for at bidrage til at mindske smittespredning.

  • Det er derfor besluttet, at retten ikke kan betjene personlige henvendelser, - uden forudgående telefonisk aftale med retten.

Kan en henvendelse ikke betjenes telefonisk, vil retten finde et passende tidspunkt, hvor et møde vil kunne afholdes.

  • For at begrænse antallet af personer i retsbygningen er retten desværre nødsaget til at aflyse og nedsætte antallet af notarialforretninger. Der kan forsat bookes tid til notarialforretning på rettens hjemmeside,

og tider, der er booked den 21. september 2020 eller senere, gennemføres som planlagt. Retten giver besked i de tilfælde, hvor det desværre er nødvendigt at aflyse.

  • Retsmøder er offentlige, men i den kommende tid vil retten anbefale, at antallet af tilhører til retssager begrænses mest muligt, således at kun nærmeste pårørende til parter kommer til hovedforhandlinger som tilhører.

Der er et begrænset antal tilhørerstole i retssalene, og antallet af tilhører kan ikke overstige antallet af tilhørerstole, der er til rådighed i retssalene.

Disse retningslinjer er gældende indtil videre. Retten håber, at der snart vil være grundlag for at ophæve begrænsningerne igen.

 

Byretspræsidenten.