Gå til sidens indhold

01 nov 2018

Danmarks Domstole

Domsdatabasen er nu i udbud

Domstolsstyrelsen er ultimo oktober 2018 gået i udbud med Domsdatabasen.

Domstolsstyrelsen inviterer i den forbindelse til et informationsmøde om den kommende domsdatabase. Informationsmødet er rettet både mod potentielle leverandører af Domsdatabasen samt mod kommende brugere af Domsdatabasen. Informationsmødet er dog åbent for alle (ved tilmelding).

Domstolsstyrelsen vil orientere om følgende på mødet:

  • Baggrunden for og status på projektet
  • En overordnet beskrivelse af formålet med løsningen

Det bemærkes, at der er tale om et informationsmøde, hvor der på grund af det igangværende udbud, alene vil være begrænset mulighed for at stille spørgsmål. Konkrete spørgsmål om udbudsmaterialet og udbudsprocessen vil blive henvist til udbudsplatformen.

Vi ser frem til at informere om den kommende Domsdatabase og håber, at mødet vil blive startskuddet på en god dialog hen imod Domsdatabasens lancering mellem projektet, den kommende Domsdatabaseenhed ved Retten på Bornholm og interessenter til Domsdatabasen.

Informationsmødet afholdes den 14. november 2018 fra kl. 15.00. til 16.00 i Domstolsstyrelsen, Store Kongensgade 1-3, 3. sal, København K. Tilmelding til mødet skal ske til Anna Fougt på ASFO@domstolsstyrelsen.dk eller på 70103322 af hensyn til arrangementets praktik.