Gå til sidens indhold

11 mar 2020

Danmarks Domstole

Nødberedskab ved Danmarks Domstole: Foreløbig information

Danmarks Domstole vil iværksætte et nødberedskab fra fredag den 13. marts og foreløbigt to uger frem.

Danmarks Domstole vil, som øvrige offentlige myndigheder, iværksætte et nødberedskab fra fredag den 13. marts og foreløbigt to uger frem med henblik på at kunne varetage de kritiske opgaver. Yderligere information herom vil følge her på hjemmesiden.

Det vil være den enkelte ret, der lokalt tilrettelægger arbejdet, og som derfor kan oplyse om afvikling eller aflysning af retsmøder. Borgere der har ærinde ved retterne torsdag den 12. marts, bedes holde sig orienteret på den pågældende rets hjemmeside og kontakte den pågældende ret, hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens møde, aftale eller lignende er aflyst.

Se retternes kontaktoplysninger

Find hjemmesiden for din lokale ret