Gå til sidens indhold

05 jan 2021

Danmarks Domstole

Møde i retssager mv. efter udmelding om COVID-19 den 5. januar

Danmarks Domstole kan oplyse, at udgangspunktet også efter den seneste udvikling i COVID-19 situationen er, at man skal møde til en sag man er indkaldt til, medmindre man får direkte besked om, at sagen er aflyst.

Publiceret tirsdag den 5. januar kl. 21.30

Hvis du har et ærinde ved retten, skal du generelt holde dig orienteret på den pågældende rets hjemmeside eller ved kontakt til den pågældende ret. Du kan få mere information om, hvad der gælder i din ret ved at henvende dig til din lokale ret og se på rettens hjemmeside. Find oversigt over alle retter her.

Danmarks Domstole vil informere yderligere her på hjemmesiden om anbefalinger ift. COVID-19 og domstolene i løbet af onsdag den 6. januar 2020.