Gå til sidens indhold

21 jun 2021

Danmarks Domstole

Et frisk pift til domstol.dk

Danmarks Domstole har givet hjemmesiden et mere moderne og friskt udseende.

Hvis du er flittig bruger af domstol.dk, vil du måske have lagt mærke til, at hjemmesiden ser en smule anderledes ud, end sidst du besøgte den. Ikke meget – bare en smule. I så fald ser du ikke forkert.

Domstolenes klassiske røde og blå farver er blevet en anelse lysere og mere friske. Baggrundsfarven er ændret fra grå til sand. Skrifttyperne har fået mere karakter. Og domstolenes logo er blevet lidt mere ovalt. Ændringerne skyldes, at Danmarks Domstole har fået et nyt designkoncept og en ny designguide.

Danmarks Domstoles nuværende design blev udviklet i 2013, og i den nye designguide har designet fået et servicetjek og er blevet udvidet med flere elementer. Designguidens nye og justerede elementer bliver taget i brug, efterhånden som der bliver produceret nye materialer etc.

Vi håber, at du synes om domstol.dk’s nye udseende.

Har du lyst til at læse Danmarks Domstoles nye designmanual, finder du den her