Gå til sidens indhold

03 jun 2021

Danmarks Domstole

Retten Rundt 34 er udkommet

Magasinet stiller denne gang skarpt på brugerfokus som strategisk mål og dækker desuden den brugerundersøgelse, der blev gennemført i sidste kvartal 2020.

Hovedkonklusionen i domstolenes brugerundersøgelse er, at brugerne generelt har en god oplevelse, når de møder retsvæsenet. Klar kommunikation og god og respektfuld behandling scorer allerhøjest. Brugerundersøgelsen er et vigtigt værktøj til at følge op på domstolenes strategi for 2019-2022, hvori brugerfokus står centralt.

Målet skal sikre, at domstolene arbejder tillidsvækkende, tidssvarende og professionelt for ret og retfærdighed. At imødekomme de forventninger og krav, som de mange ikke-professionelle og professionelle brugere har til Danmarks Domstole, kræver en målrettet indsats.

Se hele Retten Rundt nr. 34