Gå til sidens indhold

11 apr 2023

Danmarks Domstole

Folkemødet på Bornholm: Få en ekspert fra domstolene med i jeres debat

Danmarks Domstole deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm. Du kan besøge vores telt – eller som noget nyt booke en af vores uafhængige eksperter til jeres debat.

Som den tredje statsmagt deltager Danmarks Domstole igen i år på Folkemødet på Bornholm den 15. – 17. juni 2023. I domstolenes telt (B15) kan man møde en række retspræsidenter, Dommerforeningens formand og ansatte ved domstolene og i Domstolsstyrelsen.

Men det er også muligt at få de eksperter fra domstolene, der er til stede under Folkemødet, med i jeres debat. I vedhæftede fil kan du se, hvilke uafhængige eksperter fra domstolene du kan finde på Folkemødet, og hvilke emner de kan tale om. Det er blandt andet emner som domstolenes rolle og funktion i samfundet, domstolenes udfordringer, sagsbehandlingstiderne, samt hvordan arbejdet med fx straffesager og civile sager foregår.

Er det interessant for din organisation eller debat? Så tag fat i Domstolsstyrelsens kommunikations- og pressechef, Lars Peter Schaumburg-Levy, på mail (lpsl@domstolsstyrelsen.dk) eller telefon (41904124).

Her kan du se, hvilke uafhængige eksperter fra domstolene du kan finde på Folkemødet, og hvilke emner de kan tale om (pdf)