Gå til sidens indhold

22 jan 2024

Danmarks Domstole

Fremvisning af udvidelse af Skifteportalen

Nu kan du tilmelde dig fremvisninger af Skifteportalen, som snart udvides med tvangsopløsningsområdet.

Fra sommeren 2024 vil domstolenes skifteportal blive udvidet til også at indeholde sagsbehandling af tvangsopløsninger. Det drejer sig om ca. 9.500 sager årligt. Frem mod udrulningen af den nye løsning inviterer Domstolsstyrelsen derfor til forskellige typer af fremvisninger. Der vil være én fremvisning for alle interesserede og to fremvisninger, der er særligt rettet mod likvidatorer, der fremover skal bruge Skifteportalen. Alle fremvisninger foregår via Microsoft Teams.

Udvidelsen af Skifteportalen tages i brug af fem pilotretter den 17. april 2024 og i de resterende byretter den 11. juni 2024. Pilotretterne er Retten på Bornholm, Retten i Holstebro, Retten i Roskilde, Retten i Kolding og Sø- og Handelsretten.

Straffe- og skifteprogrammet afholder fremvisninger i løbet af foråret 2024, som er henvendt til forskellige målgrupper. I marts og juni afholdes fremvisninger for likvidatorer, advokatsekretærer og advokatfuldmægtige. I marts afholdes en fremvisning for alle interesserede – fx kreditorer.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at klikke på linket under den ønskede fremvisning i boksen til højre. Klik dernæst på den downloadede ICS-fil. Herefter dukker en kalenderinvitation op, og du trykker ”deltager”. Du er nu tilmeldt mødet.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du i stedet sende en mail til Straffe- og skifteprogrammets fælles mail: straffeskifte@domstolsstyrelsen.dk. Skriv til os, hvilket møde, du gerne vil deltage i, så sender vi en invitation.

Find datoer og tidspunkter for fremvisningerne herunder.

Fremvisning for likvidatorer, advokatsekretærer og advokatfuldmægtige

Fremvisning for alle interesserede

Møderne optages

Vi gør opmærksom på, at fremvisningerne optages med henblik på at lave en Q&A efter hvert møde, som publiceres på domstol.dk.

Hvis man ønsker at stille et spørgsmål, men ikke ønsker at ens stemme skal fremgå af optagelsen, kan man skrive sit spørgsmål i chatten.

Optagelsen slettes straks efter udarbejdelsen af Q&A.