Gå til sidens indhold

18 mar 2024

Danmarks Domstole

Dommerudnævnelsesrådets årsberetning 2023

Dommerudnævnelsesrådet offentliggør i dag sin årsberetning for 2023, hvor du blandt andet kan læse om de dommerstillinger, som rådet har behandlet i 2023.

I Dommerudnævnelsesrådets årsberetning for 2023 kan du læse om årets gang i Dommerudnævnelsesrådet, og du kan se en oversigt over de dommerstillinger, som rådet har behandlet i løbet af året. Til sidst i beretningen kan du se tal og statistikker vedrørende ansøgerne og de indstillede kandidater.

Dommerudnævnelsesrådet har i 2023 afholdt 11 møder og afgivet indstilling om besættelse af en stilling som højesteretsdommer og en stilling som retspræsident. Hertil kommer 46 indstillinger om besættelse af dommerstillinger og 55 indstillinger om besættelse af konstitutionsstillinger som dommer.

Du finder årsberetningen for 2023 på Dommerudnævnelsesrådets hjemmeside