Gå til sidens indhold

04 mar 2024

Danmarks Domstole

Folkemødet: Få ekspert fra domstolene med i jeres debat

Danmarks Domstole deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm. Du kan som arrangør booke en af vores uafhængige eksperter til jeres debat – se oversigten her.

Som den tredje statsmagt deltager Danmarks Domstole igen i år på Folkemødet på Bornholm den 13. – 15. juni 2024. I domstolenes telt (A5 i Danchells Anlæg) kan man møde en række retspræsidenter, Dommerforeningens formand og ansatte ved domstolene og i Domstolsstyrelsen.

Men det er også muligt at få de eksperter fra domstolene, der er til stede under Folkemødet, med i jeres debat. I oversigten nedenfor kan du se, hvilke uafhængige eksperter fra domstolene du kan finde på Folkemødet, og hvilke emner de kan tale om. Det er blandt andet emner som domstolenes rolle og funktion i samfundet, domstolenes arbejde og sagsbehandlingstiderne, hvordan arbejdet med fx straffesager og civile sager foregår samt retsmægling.

Er det interessant for din organisation eller debat? Så tag fat i Domstolsstyrelsens kommunikations- og pressechef, Lars Peter Schaumburg-Levy, på mail (lpsl@domstolsstyrelsen.dk) eller telefon (41904124).

Her kan du se, hvilke uafhængige eksperter fra domstolene du kan finde på Folkemødet, og hvilke emner de kan tale om (pdf)