Gå til sidens indhold

16 jul 2024

Danmarks Domstole

Fremvisning af Skifteportalen for likvidatorer

Domstolsstyrelsen afholder den 28. august 2024 en fremvisning af Skifteportalen særligt rettet mod likvidatorer, der arbejder med tvangsopløsningssager.

Siden juni måned har alle tvangsopløsningssager skulle behandles i Skifteportalen. Domstolsstyrelsen afholder den 28. august 2024 kl. 11.30-12.30 en fremvisning af Skifteportalen særligt rettet mod likvidatorer, der arbejder med tvangsopløsningssager. Fremvisningen foregår på Teams.

Først og fremmest fremvises den del af Skifteportalen, der bruges i tvangsopløsningssager. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til løsningen. Derudover gives en kort status på implementerede rettelser, fremtidige ønsker, m.v. 

Du kan finde vejledninger rettet mod likvidatorer under ”Selvbetjening” på domstol.dk.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at klikke på linket nedenfor. Klik dernæst på den downloadede ICS-fil. Herefter dukker en kalenderinvitation op, hvor du skal vælge ”deltager”. Du er nu tilmeldt mødet.

Tilmeld dig fremvisningen den 28. august 2024

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du i stedet sende en mail til Straffe- og skifteprogrammets postkasse: straffeskifte@domstolsstyrelsen.dk. Skriv til os, at du gerne vil deltage i fremvisning for likvidatorer, så sender vi en invitation.

Møderne optages

Vi gør opmærksom på, at fremvisningerne optages med henblik på at lave en Q&A efter fremvisningen, som publiceres på domstol.dk.

Hvis man ønsker at stille et spørgsmål, men ikke ønsker, at ens stemme skal fremgå af optagelsen, kan man skrive sit spørgsmål i chatten.

Optagelsen slettes straks efter udarbejdelsen af Q&A.