Gå til sidens indhold

Grønlands Landsret

11 aug 2020

Grønlands Landsret

Frifindes for vold - K 195/19

En 40-årig mand var af Kujalleq Kredsret tildelt en advarsel for at have tildelt forurettede 2 knytnæveslag i brystkassen og et spark i maveregionen på et værtshus. Tiltalte har hverken erkendt eller nægtet sig skyldig pga. beruselse.

Kredsrettens dom blev anket af anklagemyndigheden til skærpelse.

Landsrettens resultat

Landsretten finder forurettedes forklaring uklar. Vidnet har ikke kunne bidrage nærmere opklaring af forløbet. Tiltalte kan heller ikke selv nogen erindring om det passede. Flertallet i landsretten stemmer for at tiltalte i det hele skal frifindes.

Afgørelsesdato

Dommen blev afsagt af Grønlands Landsret den 18. november 2019.

Sagsnummer: K 195/19

Landsretsdom

Kredsretsdom

Kredsret forklaringer