Gå til sidens indhold

Grønlands Landsret

31 okt 2022

Grønlands Landsret

Kredsrets dom af 29. april 2021 stadfæstes med ændring - K 156/22

En 25 årig kvinde blev idømt til anbringelse i anstalt i 30 dage for at at have besiddet og transporteret 58.100 i kontanter, at have bidt efter og slået ud efter en mand samt at have væltet en kvinde omkuld på gulvet og efterfølgende slået og sparket hende i hovedet flere gange, imens hun lå ned.

Af Grønlands Landsrets dom af 31. oktober 2022 fremgår følgende: 

Qeqqa Kredsrets dom af 29. april 2021 stadfæstes med den ændring, at tiltalte efter anstaltsanbringelsen skal være under tilsyn af Kriminalforsorgen i 2 år og efter dens bestemmelse undergive sig afvænningsbehandling for misbrug af alkohol, narkotika eller lignende stoffer, om nødvendigt i særlig institution eller på hospital i Grønland. 

 

Sagsnummer: K 156/22

Domme med forklaringer