Gå til sidens indhold

Grønlands Landsret

17 nov 2022

Grønlands Landsret

Samfundstjeneste i 80 timer - K 228/22

En 36 årig mand blev ved kredsretten idømt anbringelse i anstalt i 2 måneder for at have have været i besiddelse af kr. 295.000 i kontanter, som han vidste eller bestemt formodede stammede fra en strafbar overtrædelse.

Af Grønlands Landsrets dom af 17. november 2022 fremgår følgende: 

Sermersooq Kredsrets dom af 7. marts 2022 stadfæstes med den ændring, at tiltalte idømmes samfundstjeneste i 80 timer, der skal udføres inden for en længstetid af 6 måneder.

Tiltalte undergives tilsyn af kriminalforsorgen i 2 år på vilkår, at han efter kriminalforsorgens bestemmelse skal undergive sig afvænningsbehandling for misbrug af alkohol, narkotika eller lignende stoffer, om nødvendigt i særlig institution eller på hospital i Grønland.

 

Sagsnummer: 228/22

Domme med forklaringer