Gå til sidens indhold

Grønlands Landsret

02 feb 2023

Grønlands Landsret

Sermersooq Kredsrets dom stadfæstet - K 223/22

En mand blev ved kredsretten idømt betinget anbringelse i anstalt i 30 dage, da han i forening mellem 3 andre personer, at have smadret glasdøren til Panasonic Center, og tilegnede sig et ukendt antal mobiltelefoner samt ipads, hvor de efterfølgende flygtede fra stedet med tyvekosterne.

Af Grønlands Landsrets dom af 2. februar 2023 fremgår følgende:

Tiltalte er fundet skyldig i flere indbrud, hvorfor den af kredsretten fastsatte foranstaltning findes passende, herunder at denne er gjort betinget i lyset af den langvarige sagsbehandlingstid og tiltaltes nu væsentlig bedre personlige forhold. Prøvetiden fastholdes derfor fra kredsrettens dom. 

Sermersooq Kredsrets dom af 24. februar 2022 stadfæstes.

 

Sagsnummer: K 223/22

Domme med forklaringer