Gå til sidens indhold

Grønlands Landsret

08 maj 2023

Grønlands Landsret

Anstaltsanbringelsen på 60 dage gøres betinget - K 269/22

En 40 årig mand blev idømt anbringelse i anstalt i 60 dage for at at have sparket en kvinde i ansigtet to gange, og for at have have skubbet kraftigt til en anden kvinde samt for at have besiddet 0,83 gram hash til eget forbrug.

Af Grønlands Landsrets dom af 8. maj 2023 fremgår følgende:

Landsretten tiltræder kredsrettens udmåling af den idømte foranstaltning, men finder på grund af den meget lange sagsbehandlingstid, at anstaltsanbringelsen bør gøres betinget med en prøvetid på 1 år.

Kredsrettens dom stadfæstes med den ændring, at anstaltsanbringelsen på 60 dage gøres betinget. Fuldbyrdelsen af foranstaltningen udsættes dermed og bortfalder ved udløbet af en prøvetid på 1 år fra den 8. maj 2023.

 

Sagsnummer: K 269/22

Domme med forklaringer