Gå til sidens indhold

Er du advokat, og arbejder du med tvangsopløsningssager? Find information om udvidelsen af Skifteportalen her.

Denne side opdateres løbende med information om sagsunderstøttelse af tvangsopløsninger i Skifteportalen. Informationen er henvendt til likvidatorer, advokatsekretærer og advokatfuldmægtige.

Fremvisninger af Skifteportalen

Vi afholder to fremvisninger, der er særligt orienteret mod likvidatorer, advokatsekretærer og advokatfuldmægtige, der arbejder med tvangsopløsningssager. Du kan finde datoer for begge fremvisninger herunder:

Møderne afholdes over Microsoft Teams.

Sådan tilmelder du dig
  • Klik på linket under den ønskede fremvisning i boksen til højre
  • Klik dernæst på den downloadede ICS-fil. Herefter dukker en kalenderinvitation op
  • Tryk ”deltager”. Du er nu tilmeldt mødet.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig, kan du i stedet sende en mail til Straffe- og skifteprogrammets fælles mail: straffeskifte@domstolsstyrelsen.dk. Skriv til os, hvilket møde du gerne vil deltage i, så sender vi en invitation.

Mødet optages

Vi gør opmærksom på, at fremvisningerne optages med henblik på at lave en oversigt over spørgsmål og svar, som publiceres på domstol.dk.

Hvis man ønsker at stille et spørgsmål, men ikke ønsker at ens stemme skal fremgå af optagelsen, kan man skrive sit spørgsmål i chatten.

Optagelsen slettes straks efter udarbejdelsen af spørgsmål og svar-siden. 

Når du deltager i mødet, vil dit brugernavn (det navn du angiver, når du logger ind i mødet) fremgå af en deltagerliste inde i mødet. Ligeledes vil dit brugernavn fremgå, hvis du benytter dig af chat-funktionen i løbet af fremvisningen. Billede og lyd er slået til i mødet, medmindre du slår dit kamera eller din mikrofon fra under mødet.

Du kan læse Domstolsstyrelsens privatlivspolitik på domstol.dk via dette link

Sidst opdateret: 30. august 2023