Gå til sidens indhold

Dit søgeresultat for ""

18 nov 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Dommerudnævnelser november 2022

Læs pressemeddelelse fra Dommerudnævnelsesrådet.

17 nov 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Dommer søges til Patentdomstolens danske kammer

Den Fælleseuropæiske Patentdomstol søger en dansk dommer til det lokale kammer i København. Ansøgningsfristen er den 9. januar 2023.

15 nov 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Skifteportalen går i luften

I dag lancerer Danmarks Domstole Skifteportalen i hele landet. Skifteportalen er første produkt fra domstolenes hidtil største digitaliseringsprogram og et stort skridt i retning af en bedre digital understøttelse af skifteområdet.

10 nov 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

På forkant med kalenderen

Langtidsplanlægning af hovedforhandlingerne i civile sager har givet gode resultater i Hjørring. Ved aflysninger udnytter retten den frigjorte tid på andre sagsområder og får dermed udnyttet kalenderen optimalt og nedbragt sagsbehandlingstiden.

31 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

”En præsident laver ikke revolutioner i Højesteret”

Thomas Rørdam har aldrig haft en morgen, hvor han har været ked af at skulle stå op og gå på arbejde. Kun tre dage på 45 år har han måttet tage en sygedag. Nu træder han tilbage som præsident for Højesteret, men arbejdshandskerne beholder han på for en stund.

27 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Fælles ansvar for den gode service

De fleste telefonomstillinger har et væld af muligheder for viderestilling. Sådan er det også ved Retten i Horsens. Brugerne vil dog opleve, at det sagtens kan være den samme stemme, som besvarer opkald og spørgsmål inden for vidt forskellige sagsområder.

26 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Danmark igen i top på retssikkerhed

For syvende gang i træk ligger Danmark øverst i World Justice Project's årlige rapport, når det gælder retssikkerhed ved domstolene. Men retssikkerheden er udfordret mange steder i verden.

25 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Bliv domsmand – virtuelt eller i virkeligheden

På Europarådets årlige dag for ret og retfærdighed den 25. oktober lancerer Danmarks Domstole det virtuelle spil ”Domsmandsspillet”, hvor man kan prøve at være domsmand.

25 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Dommerudnævnelser oktober 2022

Læs pressemeddelelse fra Dommerudnævnelsesrådet.

10 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Kom til kultur i retten

Den 14. oktober 2022 inviterer flere af landets retter indenfor til Kulturnatten. I København kan du bl.a. deltage i en fiktiv retssag, og Retten i Esbjerg løfter sløret for, om dommere i Danmark ligner dem, man ser i engelske krimier.

04 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Domstolenes nye skifteportal åbner i fem retter

Danmarks Domstole lancerer i dag en ny skifteportal i fem pilotretter. Retterne skal teste det nye system, inden det tages i brug i hele landet den 15. november 2022.

03 okt 2022

Nyhed

Danmarks Domstole

Kronik: Virksom­heder og efterladte vinder ved ny skifteportal

Digitaliseringen af skiftesager har haltet, og det har gjort det svært for erhvervslivet. Nu bliver det snart lettere at anmelde økonomiske udestående i forbindelse med dødsfald. Også advokater vil mærke stor forskel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16