Gå til sidens indhold

Tinglysningsretten

05 maj 2020

Tinglysningsretten

Velkommen til Tinglysningsrettens nye hjemmeside

Domstolsstyrelsen lancerer i dag domstolenes nye hjemmeside – herunder tinglysningsretten.dk – som skal give lettere adgang til de informationer vores brugere har brug for.

Danmarks Domstole har arbejdet på at gøre den nye hjemmeside markant mere brugervenlig og tidssvarende – både i indhold og design. Det betyder bl.a. at:

  • Designet er blevet løftet, så det er blevet fuldt tidssvarende.
  • Hjemmesiden er tilpasset til brug på tablet og mobiltelefon.
  • Alt om samme emne vil som udgangspunkt stå på samme side. Fx er grundlæggende information, vejledninger og spørgsmål & svar om skifteretsattester samlet på siden ”Skifteretsattest”, og alt om fremtidsfuldmagter står på siden ”Fremtidsfuldmagt”.
  • Flere vejledninger er samlet til én vejledning, da der i flere tilfælde ikke er forskel på at anmelde i Andelsboligbogen, Bilbogen eller Tingbogen for fast ejendom. Derfor er alt info om pant i disse tingbøger samlet.

Vores vejledninger indeholder fortsat kun de oplysninger, der er nødvendige for at hjælpe dig igennem den pågældende anmeldelse sammen med den tekst, der fremgår af skærmbillederne i Den Digitale Tingbog. Grundlæggende viden om den pågældende dokumenttype vil fremgå af indholdet på den side, hvor vejledningen er placeret.

Den Digitale Tingbog (www.tinglysning.dk) er ikke ændret.