Gå til sidens indhold

Tinglysningsretten

14 okt. 2024

Tinglysningsretten

Den Digitale Tingbog opdateres til en ny version

Den Digitale Tingbog vil være lukket fra fredag den 8. november kl. 16.00 til lørdag den 9. november kl. ca. 14.00 i forbindelse med opdatering til en ny version.

Den nye version indeholder en omlægning til nyt layout for ”Forespørgsel uden login”. Denne adgangsmulighed vil fremover vises med samme udseende som det øvrige tinglysningssystem.

Desuden vil følgende dokumenttyper være omlagt til nyt layout:

  • Navneændring
  • Vedtægter
  • Anden Adkomst
  • Aflysning Betinget Skøde (fremover Aflysning Betinget Adkomst)
  • Matrikulær Berigtigelse

Når en dokumenttype omlægges til nyt layout, er det desværre nødvendigt at slette alle gemte kladder vedrørende den pågældende dokumenttype. Derfor vil de kladder, der er oprettet før omlægningen, for så vidt angår disse 5 dokumenttyper, blive slettet.
 
For de, der er oprettet som administratorer af en virksomheds brugere på tinglysning.dk, vil administrationsmodulet også blive omlagt til nyt layout. Vejledning ”Administration af medarbejdercertifikater” vil samtidig blive opdateret. 
Hent vejledningen ”Administration af medarbejdercertifikater”.

 
Tinglysningsretten arbejder løbende med web-tilgængelighed. Fra den 9. november 2024 vil det være muligt at lave forespørgsler og underskrive dokumenter på tinglysning.dk for personer med nedsat funktionsevne. De nævnte områder på tinglysning.dk vil være kompatible med WCAG 2.2, således en skærmlæser kan forstå og oplæse siderne.