Gå til sidens indhold

Tinglysningsretten

Tinglysningsretten

På www.tinglysning.dk har du mulighed for at hente personbogsattester samt udskrift af dokumenter tinglyst efter 21. marts 2011.

Dokumenter tinglyst før 22. marts 2011 skal bestilles ved Tinglysningsretten.

En uofficiel personbogsattest og udskrifter af digitalt tinglyste dokumenter er gratis.

En officiel personbogsattest koster 150 kr. pr. stk. Beløbet betales undervejs i bestillingsprocessen på www.tinglysning.dk.

Ønsker du ikke at benytte Den Digitale Tingbog, kan du bestille udskrifter fra Personbogen ved sende en mail via vores kontaktformular eller skrive til adressen Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro. Hent vores kontaktformular.

Ved skriftlig bestilling skal pengene overføres til vores konto:
Reg.nr. 0216 kontonummer: 406-913-5994.
Betalingsmeddelelse: Hvis bestillingen er sket via kontaktformularen, kan sagsnummeret, der modtages retur, indsættes som betalingsmeddelelse.

Personbogsattest
Bestilling på en personbogsattest skal indeholde fornavn, efternavn og cpr- eller virksomhedens navn og cvr-nummer samt anmelders navn, adresse og telefonnummer. 

Udskrift af ægtepagt
Det er kun parterne i en tinglyst ægtepagt, der kan få en udskrift af denne. Parterne kan give fuldmagt til fx en advokat, og den originale fuldmagt samt forespørgsel skal sendes pr. post til Tinglysningsretten. Udskrift af en ægtepagt, der bestilles via fuldmagt fra parterne i ægtepagten, koster kr. 150 kr. pr. stk.

Øvrige vil kun kunne få en udskrift af en ægtepagt, hvis der foreligger en godtgjort retlig interesse. Begrundet anmodning skal sendes til Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro.

Udskrifter af ægtepagter sendes til parternes e-boks. Har parterne ikke e-boks, sendes udskriften til parterne med post.

Officielle personbogsattester og andre dokumenter sendes som udgangspunkt via e-boks. Dokumenter, der sendes med post, sendes som almindeligt brev.

Det vil være væsentligt hurtigere at bestille personbogsattester samt udskrifter af dokumenter tinglyst efter 21. marts 2011 på www.tinglysning.dk.

Testamenter
Tinglysningsretten kan ikke lave udskrifter eller give oplysninger om testamenter. Henvendelser vedrørende testamenter skal ske hos den byret, hvor notaren har påtegnet dokumentet.

Forespørg virksomhedspant/konkurs
Vejledningen "Forespørg virksomhedspant/konkurs" kan anvendes af advokater, der er udpeget til kuratorer i virksomheder, der er gået konkurs.

Oversigt over gamle og nye retskredse

Sidst opdateret: 02. februar 2022