Gå til sidens indhold

Ungdomskriminalitetsnævnet

29 sep 2023

Ungdomskriminalitetsnævnet

Ungdomskriminalitetsnævnets hjemmeside

I forbindelse med, at Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat organisatorisk er overgået til Danmarks Domstole, er Ungdomskriminalitetsnævnets hjemmeside ungdomskriminalitetsnaevnet.dk blevet integreret på domstol.dk.

Layoutet er derfor ændret, men indholdet er det samme – dog med en udvidelse af informationen til kommunale sagsbehandlere.

Nævnets hjemmeside kan fortsat tilgås via ungdomskriminalitetsnaevnet.dk samt via søgning eller hovedmenu på domstol.dk.

Hvis du har problemer med at tilgå vores nye hjemmeside via ungdomskriminalitetsnaevnet.dk, så prøv at lave clear cache. Det gør du ved at trykke ”CTRL + Shift + Delete”. Derefter får du mulighed for at rydde data.