Gå til sidens indhold

Retten i Odense

10 nov 2020

Retten i Odense

COVID-19 situationen

COVID-19 situationen i 7 nordjyske kommuner.

Med virkning fra den 6. november 2020 og foreløbigt frem til den 3. december 2020 er der indført skærpede restriktioner i 7 nordjyske kommuner.

Danmarks Domstole varetager en samfundskritisk funktion. Retterne vil dog under hensyntagen til smitteudviklingen og de nye sundhedsfaglige retningslinjer løbende vurdere, i hvilket omfang det vil være nødvendigt at udsætte fysiske retsmøder på grund af COVID-19 situationen i Nordjylland. Alle typer af sager kan i den forbindelse blive berørt.

Hvis man i perioden frem til den 3. december 2020 skal deltage i en sag ved Retten i Odense og kommer fra Vest Himmerland, Thisted, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt eller Læsø kommune, bedes man derfor kontakte retten på telefonnummer 99 68 34 00 eller på mailadressen odense@domstol.dk for at få information om forholdsregler og status på den pågældende sag.