Gå til sidens indhold

Retten i Odense

21 jun 2022

Retten i Odense

Skyldkendelse i nævningesag

8 mænd fundet skyldige i langvarig frihedsberøvelse af en mand.

I et internt opgør er 8 mænd tilknyttet en motorcykelklub i Assensområdet fundet skyldige i - i forening - at have foretaget en langvarig frihedsberøvelse af en anden mand, som tidligere havde været medlem af den samme motorcykelklub, ved over mere end 3 uger i marts 2021 for vindings skyld at have holdt ham indespærret i et aflåst værelse på en landejendom samt at have begået omfattende grov vold og fremsat trusler mod den pågældende.


Et enigt nævningeting har herved taget stilling til spørgsmålet om de tiltaltes skyld, hvorefter sagen fortsætter vedrørende spørgsmålet om udmåling af straf. Der forventes afsagt dom den 30. juni 2022.