Gå til sidens indhold

Retten i Odense

28 sep 2022

Retten i Odense

Skyldkendelse i nævningesag

En 36-årig kvinde og hendes 34-årige mandlige samlever er fundet skyldige i seksuelle overgreb mod kvindens 10-årige datter.

En 36-årig kvinde og hendes 34-årige mandlige samlever er fundet skyldige i andet seksuelt forhold end samleje og blufærdighedskrænkelse, begået mod kvindens 10-årige datter over en periode på flere måneder fra sommeren 2021 og frem til november 2021. Den 36-årige kvinde er desuden fundet skyldig i at have ladet datteren stimulere hende seksuelt med en dildo, mens hendes 34-årige mandlige samlever er fundet skyldig i flere gange at have forsøgt at have samleje med kvindens datter.

Et enigt nævningeting har herved taget stilling til spørgsmålet om de tiltaltes skyld. Sagen fortsætter herefter vedrørende spørgsmålet om udmåling af straf. Der forventes afsagt dom senere i dag.

Sagen er behandlet under sagsnr. SS 9-735/2022.