Gå til sidens indhold

Retten i Odense

25 apr 2023

Retten i Odense

10 års fængsel for bl.a. mishandling

Dom afsagt: 25. april 2023

En 44-årig mand er i en nævningesag ved Retten i Odense idømt 10 års fængsel for blandt andet at have frihedsberøvet sine to børn i henholdsvis Kenya og Somalia i mere end 4 år, hvor han samtidig dels selv i perioden mishandlede børnene ved omfattende vold og dels medvirkede til sin mors, sin nye hustrus og forskellige koranlæreres vold mod børnene, ligesom han forsøgte at tvinge sin datter til at indgå i et ægteskabslignende forhold med en ca. 75 årig mand og endvidere solgte hende til en mand på et marked i Nairobi med henblik på, at manden skulle have samleje med datteren, hvorefter manden voldtog hende.

Tiltalte har nægtet sig skyldig.

Tiltalte har nu 14 dage til at tage stilling til spørgsmålet om anke.

Dommen er afsagt under rettens journalnummer SS 8165/2022.