Gå til sidens indhold

Retten i Randers

Retten i Randers

Retten i Randers har trådløst netværk i rettens lokaler som en service til vores brugere og gæster. Netværket har 2 adgange - en professionel- og en gæsteadgang.

Domguest:

Der er trådløst netværk tilgængeligt i hele retsbygningen. Wi-fi-netværket hedder domguest, og er et ikke sikret wifi-netværk. Når du vil benytte rettens wifi, skal der oprettes et midlertidig login, der varer i 8 timer. Der er en vejledning til opsætning i receptionen.

Domprof:

Retten i Randers tildeler og opretter endvidere også adgang for rettens faste brugere, fx advokater og anklagere. En oprettelse til det sikrede netværk, domprof, gælder ca. et år og fungerer i alle retter i Danmark. En bruger kan benytte samme adgang på op til 3 enheder.

For at få adgang til domprof, skal du sende en mail til randers@domstol.dk og i emnefeltet skrive: Ønsker adgang til WIFI domprof.

Du får automatisk en mail med adgangskode, når du er oprettet. Denne adgangskode skal du medbringe, når du kommer til retten og tilkobler dig domprof. Der findes en vejledning til, hvordan du logger dig ind, i receptionen.

Domdata:

Dette netværk er lukket og er kun for rettens medarbejdere.

Sidst opdateret: 18. januar 2024