Gå til sidens indhold

Vestre Landsret

06 maj 2021

Vestre Landsret

Dom i nævningesag om forsøg på manddrab på tankstation i Odder

V.L. S-0059-21

Vestre Landsret har i dag afsagt dom i en nævningesag, hvor T var tiltalt for bl.a. forsøg på manddrab ved den 10. april 2020 på en tankstation i Odder at have stukket en person med en kniv og slået personen med en hammer samt at have påkørt personen to gange med sin bil, hvorved personen havde været i livsfare. Tiltalte nægtede dig skyldig i forsøg på manddrab, men erkendte sig skyldig i grov vold.

Landsrettens flertal fandt ligesom byretten, at tiltalte er skyldig i forsøg på manddrab. Tiltalte blev som i byretten idømt fængsel i 6 år og frakendt førerretten i 5 år.

Henvendelse vedrørende sagen kan ske til pressekontaktdommer John Lundum, tlf. 20 58 55 33.

Udskrift af afgørelsen kan bestilles pr. mail til sektionc@vestrelandsret.dk. Udskriften koster 175 kr. Beløbet skal overføres til landsrettens bankkonto nr. 0216-4069134874 med henvisning til sagsnummeret. Når beløbet ses modtaget, vil udskriften blive ekspederet.