Gå til sidens indhold

Vestre Landsret

27 jun 2022

Vestre Landsret

9 tiltalte idømt fængsel på 5 til 14 år for organiseret narkokriminalitet.

V.L. S-703-21

9 tiltalte er idømt fængsel på mellem 5 og 14 år for organiseret handel med navnlig amfetamin i Øst- og Midtjylland. Der er ved strafudmålingen især taget hensyn til stoffets art og mængde samt den enkelte gerningsmands rolle. T1, der blev idømt fængsel i 14 år, havde været hovedmand i organiseringen af videredistribution af over 27 kg amfetamin til en større personkreds Det var en skærpende omstændighed, at salget var sket over en længere periode og ved flere lejligheder. De øvrige tiltalte, der blev idømt mellem 5 og 9 års fængsel, havde overdraget mellem 2 og 10 kg amfetamin. Vedrørende T5 og T7, der var far og søn, blev det i skærpende retning for T5, og i formildende retning for T7, lagt vægt på, at T5 havde involveret sin hjemmeboende søn i alvorlig narkotikakriminalitet.

Henvendelse vedrørende sagen kan ske til pressekontaktdommer John Lundum, tlf. 20 58 55 33.

Udskrift af afgørelsen kan bestilles pr. mail til sektionc@vestrelandsret.dk. Udskriften koster 150 kr. Beløbet skal overføres til landsrettens bankkonto nr. 0216-4069134874 med henvisning til sagsnummeret. Når beløbet ses modtaget, vil udskriften blive ekspederet.