Gå til sidens indhold

Retten i Aarhus

03 jun 2024

Retten i Aarhus

Retten i Aarhus ændrer fra 10. juni 2024 praksis med hensyn til behandling af notarforretninger

Den nye praksis medfører, at der som i dag vil være mulighed for at bestille tid til en notarforretning alle dage fra kl. 10.00 til kl. 14.00. Desuden vil der fremover tillige kunne bestilles tid mandage og torsdage mellem kl. 14.00 og 14.30

Retten i Aarhus ændrer fra dags dato den 10. juni 2024 praksis med hensyn til behandling af notarforretninger, idet notarkontoret fra denne dato vil åbne for et yderligere spor om eftermiddagen.

Den nye praksis medfører, at der som i dag vil være mulighed for at bestille tid til en notarforretning alle dage fra kl. 10.00 til kl. 14.00. Desuden vil der fremover tillige kunne bestilles tid mandage og torsdage mellem kl. 14.00 og 14.30 via dette link: https://domstol.dk/aarhus/notarbooking.  Alle mandage og torsdage vil notarkontoret som noget nyt være bemandet med to notarer om eftermiddagen, således at der er mulighed for at afvikle det dobbelte antal notarforretninger i disse perioder.

Derudover vil der for retskredsens virksomheder være mulighed for efter telefonisk aftale at bestille tid til underskrift af dokumenter mellem kl. 8.30 og kl. 9.30.

Endelig vil der være mulighed for at møde uanmeldt op hos notaren alle hverdage mellem kl. 8.30 og kl. 9.30 og alle tirsdage, onsdage og fredage mellem kl. 12.30 og kl. 14.30. Antallet af uanmeldte notarforretninger er dog begrænset til 5 forretninger om formiddagen og 12 forretninger om eftermiddagen. Der må ved uanmeldt fremmøde forventes en vis ventetid, ligesom det kan blive nødvendigt for notarkontoret at afvise kunder, hvis fremmødet uden tidsbestilling er for stort.