Gå til sidens indhold

Retten i Roskilde

10 nov 2021

Retten i Roskilde

Sagen mod tre medlemmer af ASMLA

Spørgsmål om dørlukning under parternes procedure

I nævningesagen mod de tre medlemmer af ASMLA (Arab Struggle Movement for the Liberation of Ahwaz), der er tiltalt for spionage på vegne af en saudiarabisk efterretningstjeneste samt billigelse, finansiering og fremme af terror i Iran, forventes det, at bevisførelsen afsluttes i november 2021, og at anklagemyndigheden og forsvarerne procederer skyldsspørgsmålet i december 2021, hvorefter retten optager skyldsspørgsmålet til kendelse.

Det forventes i den forbindelse, at retten i retsmødet torsdag den 18. november 2021 kl. 14.30 behandler en anmodning om, at anklagemyndigheden og forsvarernes procedure vedrørende den del af bevisførelsen, der har fundet sted for lukkede døre, ligeledes skal afholdes for lukkede døre.

Retsmødet afholdes i rettens lokaler på Islandsvej 3 i Herfølge, og retsmødet vil fra kl. 14.30 finde sted for åbne døre.

Der henvises til sag nr. S 9-2506/2021.