Gå til sidens indhold

Retten i Aarhus

Retten i Aarhus

Her finder du informationer om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er indkaldt som vidne i en retssag ved Retten i Aarhus.

Hvis du skal vidne har du modtaget en vidneindkaldelse i din e-Boks.

Her står alle praktiske informationer som mødetidspunkt, retslokale m.m.

Det er vigtigt, at du ankommer til retten i god tid, selv om der kan opstå ventetid. Der er fast adgang- og sikkerhedskontrol ved Retten i Aarhus og Retten bruger videoovervågning i retsbygningen og på udendørsarealerne.

Retten i Aarhus består af to retsbygninger, Tinghuset på Vester Allé 10 og specialretten på adressen Vester Alle 12. Hvis du skal møde personligt i retten, skal du sikre dig at du møder op på den korrekte adresse, dette vil fremgå af din indkaldelse. Når du ankommer skal du henvende dig i receptionen. Receptionen ligger til venstre, når du er kommet indenfor på Tinghuset.

På rettens adresse Vester Alle 12, vil security vejlede dig om hvor du skal møde, når du er kommet ind.

Hvis du er i tvivl om noget, skal du kontakte den afdeling du er indkaldt af. 

Yderligere info

Alle øvrige oplysninger om det være vidne i retten, er generelt gældende for alle vidner i Danmark. Det kan du derfor læse mere om på fællessitet for Danmarks Domstole. Her kan du fx få svar på, hvordan din vidneforklaring foregår inde i retslokalet samt hvilke pligter og ansvar, der følger med at skulle vidne i retten. 

Gå til fællessitet for Danmarks Domstole

Sidst opdateret: 19. september 2022