Gå til sidens indhold

Retten i Hjørring

Retten i Hjørring

Her finder du informationer om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du er indkaldt som vidne i en retssag ved Retten i Hjørring.

Hvis du skal vidne, har du modtaget en vidneindkaldelse i din e-Boks. I indkaldelsen står alle praktiske informationer som mødetidspunkt, retslokale m.m.

Det er vigtigt, at du ankommer til retten i god tid, selv om der kan opstå ventetid. Der er ikke fast adgang- og sikkerhedskontrol ved Retten i Hjørring, men retten kan indføre det midlertidigt i særlige tilfælde, hvis man skønner, det er nødvendigt. 

Retten i Hjørring består af en enkelt retsbygning. Hvis du skal møde personligt i retten, skal du henvende dig i informationen. Informationen ligger i det store areal, når du kommer indenfor.

Hvis du er i tvivl om noget, skal du kontakte den afdeling, du er indkaldt af. 

Mere info om det at vidne 

Alle øvrige oplysninger om det være vidne i retten, er generelt gældende for alle vidner i Danmark. Det kan du derfor læse mere om på fællessitet for Danmarks Domstole. Her kan du fx få svar på, hvordan din vidneforklaring foregår inde i retslokalet samt hvilke pligter og ansvar, der følger med at skulle vidne i retten. 

Gå til fællessitet for Danmarks Domstole

Sidst opdateret: 24. april 2020